Rețetă
Supă-cremă de dovleac cu Gorgonzola D.O.P. Galbani
Mod de preparare
Tocaţi mărunt ceapa şalotă şi prăjiţi-o în untul topit.
Tăiaţi dovleacul cubuleţe şi puneţi-le la prăjit cu ceapa, adăugaţi sare şi lăsaţi să fiarbă la foc mic cel puţin 20 de minute.
Adăugaţi două polonice de supă de legume, apoi pasaţi totul cu blender-ul.
Turnaţi supa-cremă caldă în boluri pentru supă şi puneţi deasupra Gorgonzola D.O.P. Galbani tăiată cubuleţe.
La sfârşit, adăugaţi cubuleţele de pâine ţărănească crocante (tăiaţi pâinea cubuleţe şi prăjiţi-le aproximativ zece minute la 180°C). Serviţi cald.
Filtrer ma recherche Rețete
Căută o rețetă