Sandvișuri cu salată de pui
Spălaţi şi tăiaţi în bucăţi mari 3 tulpini de ţelină şi o ceapă.
Puneţi-le într-o tigaie cu ulei extravirgin, adăugaţi două polonice cu apă, apoi pătrunjel, sare şi piper şi aduceți la punctul de fierbere. Daţi focul la minimum şi adăugaţi pieptul de pui tăiat cubuleţe. Fierbeţi timp de 20 de minute, apoi luaţi tigaia de pe foc şi lăsaţi să se răcească.
Între timp, tocaţi mărunt celelalte 3 tulpini de ţelină, ceapa roşie, tarhonul şi condimentaţi cu zeama de lămâie. Adăugaţi pieptul de pui şi amestecaţi bine.
Acoperiţi totul cu o folie alimentară şi lăsaţi la frigider timp de 2 ore.
Tăiaţi apoi Mozzarella Galbani în felii.
Pregătiţi sandvişul: puneţi pe o felie de pâine o lingură mare de salată de pui şi pe
altă felie de pâine o rondea de Mozzarella Galbani, una de roşie şi o frunză de salată verde. Repetaţi pentru celelalte 3 sandvişuri.