Salată Paradis
Spălaţi bine toate ingredientele şi uscaţi-le, mai ales rucola.
Tăiaţi avocado în jumătate, pe lungime, scoateţi miezul şi curăţaţi de coajă. Apoi, feliați subțire jumătățile.
Procedaţi la fel şi cu mango, dar aveţi grijă fiindcă miezul este mai greu de scos, fiind lipit de pulpă.
Tăiaţi şi Mozzarella Galbani în felii subţiri şi începeţi să pregătiţi salata, punând un fir de rucola în mijlocul farfuriei şi de jur împrejur, bucăţile de mango, avocado şi Mozzarella Galbani alternativ.
Într-un bol mic pregătiţi condimentele, amestecând ardeiul iute tăiat rondele cu zeama de lămâie verde, apoi puneţi în vas puţin ulei de măsline extravirgin.
Condimentaţi salata cu acest amestec şi decoraţi cu rondele de ceapă verde proaspătă.
Serviți rece. Poftă bună!