Rețetă
Paste Biancoverde cu mozzarella
Mod de preparare
Spălaţi şi uscaţi rucola, apoi tăiaţi-o în fâşii subţiri.
Puneţi apa la fiert pentru paste și când dă în clocot, adăugaţi puţină sare, apoi puneţi rigatoni.
Încingeţi uleiul în tigaie, adăugați un căţel de usturoi curăţat şi zdrobit uşor şi aproximativ jumătate din rucola. Scoateţi usturoiul când începe să se rumenească.
Scurgeţi pastele şi puneţi-le în tigaie cu ulei aromatizat.
Adăugaţi fâşiile de rucola rămase.
Puneţi pastele în farfurie, presăraţi Mozzarella Galbani tăiată cubuleţe și piper proaspăt măcinat din abundenţă şi serviţi imediat.
Filtrer ma recherche Rețete
Căută o rețetă