Rețetă

Mini Lasagna cu mozzarella

Mini Lasagna cu mozzarella - Galbani
Mod de preparare

Căliți puțin un cățel de usturoi într-o tigaie antiaderentă cu câteva linguri de ulei de măsline, apoi adăugați mirepoixul. Gătiți câteva minute la flacără medie până când ingredientele devin aurii.

Adăugați carnea tocată, gătind totul bine la flacără mare, apoi turnați vinul și lăsați-l să se evapore.
Acum, puteți pune piureul de roșii (passata), sare, piper și continuați să gătiți la foc mic timp de aproximativ 45 de minute.

Aranjați un prim strat de paste într-o formă ca de brioșă, puneți o lingură sau mai puțin din sosul de carne, cuburi de Mozzarella Galbani și acoperiți cu un al doilea strat de paste dispuse transversal față de primul. Repetați cu mai mult sos de carne, Mozzarella și un al treilea strat de paste.

Adăugați deasupra sos bechamel, puțin sos de carne și presărați parmezan Galbani. Repetați pentru a face 12 porții de lasagna mini.

Coaceți în cuptor la 170 ° C timp de aproximativ 20 de minute până se rumenesc. Serviți-le fierbinți.