Rețetă
Bruschete cu Gorgonzola D.O.P. Galbani
Mod de preparare
Tăiaţi pâinea în felii groase de aproximativ 1 cm.
Spargeți nucile şi tocaţi-le mari.
Zdrobiţi Gorgonzola D.O.P. Galbani cu o furculiţă până se înmoaie. Întindeţi brânza pe felii şi presăraţi pe deasupra nuci.
Aşezaţi feliile pe o tavă acoperită cu o folie de aluminiu şi coaceţi la 200°C timp de 5 minute.
Curăţaţi para, scoateţi partea cu sâmburii, tăiaţi para în cubuleţe egale şi puneţi-le în zeama de lămâie diluată într-un pahar cu apă.
După ce aţi scos feliile din cuptor, scurgeţi bine cubuleţele de pară şi
puneţi câte unul pe fiecare felie. Serviţi feliile fierbinți.
Filtrer ma recherche Rețete
Căută o rețetă